grafiek

Stel hier uw vragen over TA-script, of help anderen met het oplossen van hun probleem
Plaats reactie
Bakstenen
Berichten: 812
Lid geworden op: zo jul 19, 2015 7:51 pm

grafiek

Bericht door Bakstenen »

Eric, is het mogelijk om van de trading simulatie een grafiek te zien, nu krijg je b.v 14 goed, 10 fout, maar hoe is dat in de hele simulatie.
Eric
Berichten: 3474
Lid geworden op: za sep 10, 2005 2:41 am
Locatie: Den Haag

Re: grafiek

Bericht door Eric »

We hebben de Trading Simulatie Vermogensgroei indicator, waarmee je het totale resultaat in de loop van de tijd kunt laten zien. Het aantal goede/slechte trades zit daar alleen niet bij.

De Trading Simulatie Vermogensgroei indicator is eigenlijk geen echte indicator, maar is bedoeld om de Trading Simulatie van een andere indicator grafisch weer te geven. Dit doet u als volgt:

1. U selecteert de indicator die u wilt analyseren. Deze indicator moet uiteraard aan/verkoopsignalen geven, en moet reeds in de grafiek aanwezig zijn;
2. U kiest voor Indicator toevoegen en kiest de Trading Simulatie Vermogensgroei indicator. Met de knop Instellingen kunt u nog aangeven op welke wijze u de aan/verkoopsignalen van de indicator wilt volgen.

De (groene) lijn van de Trading Simulatie Vermogensgroei geeft het verloop van het kapitaal weer, wanneer de aan/verkoopsignalen worden gevolgd. Het kapitaal is de som van een bedrag aan liquide middelen en de eventuele positie. De liquide middelen en de open positie waarde kunt u overigens ook afzonderlijk bekijken door te dubbelklikken op de TSV indicator, en deze lijnen te selecteren en zichtbaar te maken.

---
Eric
Bijlagen
tsv.JPG
Bakstenen
Berichten: 812
Lid geworden op: zo jul 19, 2015 7:51 pm

Re: grafiek

Bericht door Bakstenen »

Ik ga ermee aan de slag, bedankt
Plaats reactie